Services

Diensten Van Praud
ACCOUNTANCY

ACCOUNTANCY

BELASTINGADVIES

BELASTINGADVIES

ONDERNEMERSADVIES

ONDERNEMERSADVIES

PERSONEELSADVIES

PERSONEELSADVIES

Met Praud uw bedrijf laten groeien

Waarom schakelen ondernemers PRAUD in?

Navigeren

Navigeren

Inzicht krijgen en houden in de financiële positie van de onderneming. Sneller kunnen reageren op de actuele positie en adequaat contact met de bank

Informeren

Informeren

Zonder tijdige informatie loop je de kans vast te lopen, net als in het verkeer. De file informatie is noodzakelijk ondanks de navigatie toch?

Koers wijzigen

Koers wijzigen

Komen er obstakels op de weg, dan is een snelle visie met overzichtelijke alternatieve routes een prettige bijkomstigheid waar wij u graag bij helpen

Nog twijfels?

Nog twijfels?

Bekijk dan het filmpje van Register Belastingadviseurs

Praud voor ondernemers voorwaarden

Op onze dienstverlening is de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) van toepassing. De Wwft verplicht ons tot een cliëntenonderzoek voor of uiterlijk bij aanvang van de opdracht. Ook verplicht de Wwft ons om verrichte of voorgenomen ongebruikelijke transacties, voor zover wij die signaleren in het kader van onze normale werkzaamheden, te melden aan de Financial Intelligence Unit Nederland te Zoetermeer. Ook zullen we je vragen een verwerkersovereenkomst te tekenen, zodat alle verantwoordelijkheden m.b.t. privacy goed zijn vastgelegd.

Kom in contact

Praud voor particulieren

Het betalen van belasting is iets waar we, zowel zakelijk als privé, nooit van afkomen. Het is daarom zaak er goed mee om te gaan. Omdat belastingadvies een van onze specialismen is, regelen wij de belastingaangifte graag voor je. Zodat jij meer tijd overhoudt voor je werk of andere activiteiten. Onze fiscale specialisten zorgen er altijd voor dat je niet teveel belasting betaalt. En omdat zij de fiscale regels en wetten kennen, weten zij precies wat goed is voor jouw specifieke situatie.

Kom in contact